JobFair

Организирано од: BEST Skopje


IN2

Поставено на 2015-05-03 15:57:34


img/in2.png

ИН2 е друштво за информатички инженеринг кое е член на IN2 групацијата составена од 10 членки кои делуваат во 6 земји на Балканот. Моментално имаат потреба од:

- Проектант/програмер во Microsoft развојно окружување и - Проектант/програмер во Java/Oracle развојно окружување.

За оваа компанија и можностите кои ги нуди, повеќе може да дознаете на предавањето кое ќе го одржат вработените во склоп на Job Fair 2015 на 6ти мај


EKA Knorr Bremse

Поставено на 2015-05-03 12:12:20


img/eka.jpg

ЕКА Д.О.О. е искусна и добро позната компанија за развој, дизајн и производство на мобилни тест уреди за железнички возила како и стационарна тест опрема за уреди поврзани со процесот на кочење и за други апликации. Своите производи главно ги извезуваат во Југоисточна Европа, Азија и Канада за производителите на вагони и железниците.

Компанијата е дел од Knorr - Bremse Group, светски лидер во производство на кочни системи за железнички и комерцијални возила. Конкретно имаат потреба од електро инженери, а нудат и студентски пракси.


ССС - ТРИ

Поставено на 2015-05-02 18:41:18


img/sss_tri.jpg

Освен со големи и веќе докажани компании, на Job Fair 2015 ќе имате можност да стапите во контакт и со помлади и помали компании, чиј предизвик е постојаниот раст и зголемување, па затоа им се потребни иновативни инженери од повеќе области.

Таква една компанија учесничка е ССС - ТРИ, која се занимава со давање на консултантски услуги од областа на безбедносното инженерство. Нивната визија е креирање на поздрави работни места, преку спроведување на стандардите за безбедно работење кои се пропишани со законот на Република Македонија.


ОКТА

Поставено на 2015-05-02 16:17:10


img/okta.jpg

Како ти звучи идејата да работиш или да одиш на пракса во единствената рафинерија за сурова нафта во нашата земја - ОКТА, која воедно е и најголемата македонска компанија според ранг листите од последниве 5 години?

Не ја пропуштајте оваа извонредна можност и посетете нè на Job Fair 2015 за точно една недела на комплексот технички факултети. Се гледаме таму!


ПРОРИСК

Поставено на 2015-05-02 10:20:06


img/prorisk.png

Целта на нашиот Саем за вработување и кариера е на студентите да им овозможи контакт со компании од најразлични области, па затоа ви ја претставуваме ПРОРИСК, компанија која се занимава со безбедноста при работа и дејности тесно поврзани со неа, како што се заштитата од пожари и заштитата и спасувањето од природни несреќи.

Потребен им е работен кадар и практиканти од повеќе технички струки, па затоа посетете го нивниот штанд на 6ти и 7ми мај за повеќе информации.


Asseco Group

Поставено на 2015-05-01 18:51:22


img/asseco.png

Asseco Group е уште една компанија учесничка на Job Fair 2015 и истата е членка на Ассеко Групата која последниве две години е шести најголем производител на софтвери во Европа. На македонскиот пазар постои веќе 20 години, а моментално има околу 10 отворени работни места за software developers и можности за студентски пракси.