JobFair

Геинг Крeбс унд Кифер Интернешнл и др. ДОО


ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл и други ДОО (ГЕИНГ) е компанија лоцирана во Македонија, која испорачува комплетни решенија од областа на: геотехниката, хидротехниката, енергетиката, рударството, патиштата и железниците, заштитата на животната средина, архитектурата и урбанизмот, геодезијата, испитувања за геомеханика градежни материјали и животна средина и консалтингот. Нашиот успех се базира на 20 годишно искуство во справување со комплексни проекти и услуги.

Работејќи за клиенти од целиот свет, го задржуваме високото ниво на квалитет и професионализам во сите аспекти на нашата работа. Нашите Инженери се професионалци со разновидна техничка наобразба и со темелен пристап, давајќи им на проектните решенија подлабоко значење. Ова допринесе нашето Портфолио да е импресивно. Истото се состои од некои од најголемите, најважните и најкомплексните проекти во регионот.

Тимот на ГЕИНГ Кребс унд Кифер е подготвен да одговори на секое ваше барање, прашање или потреба од дополнителни информации за областите за кои е специјализиран. Контактирајте нè – веруваме дека ќе ги надминеме Вашите очекувања.

Контакт информации:

Адреса: Ул. Борис Трајковски бр. 111 | 1000 Скопје | Р. Македонија
E-mail: info@geing.com.mk
Телефон: +389 (0)2 3109 795
Факс: +389 (0)2 3246 281 web: geingkuk.com/